PRODUK

PRODUK

Sunday, September 29, 2013

FAIR TRADE

Apakah program Fair Trade (Perdagangan Adil) ?


Fair Trade adalah perkongsian perdagangan, berdasarkan dialog, ketelusan dan rasa hormat di dalam perdagangan di antara pengeluar dan petani di Palestin.


Ia menyumbang
kepada pembangunan mampan dengan menawarkan keadaan perdagangan yang lebih baik dan telus di dalam membantu petani-petani di Palestin di dalam memasarkan hasil bumi Palestin.


Persatuan Fair Trade terlibat secara aktif dalam menyokong pengeluar dan petani di dalam peningkatan kesedaran berkaitan kaedah-kaedah dan amalan perdagangan yg adil dan telus serta lebih bertanggungjawab kepada pengguna agar mendapat harga yang berpatutan bagi sesuatu produk yang dipasarkan.


Sebagai ahli Persatuan Fair Trade, objektif utama Al'ard bekerjasama dengan petani dan pengeluar kecil dgn menyediakan kapada mereka kemudahan dan latihan yang diperlukan untuk menghasilkan produk premium berkualiti tinggi.

Syarikat membeli produk pertanian daripada petani-petani dengan harga yang adil dan telus dari mereka sebelum membuat pemasaran kepada pengguna seterusnya dpt membantu sosio ekonomi secara menyeluruh.


Apakah kepentingan Pensijilan Fair Trade?


Pensijilan Fair Trade kpd syarikat pengeluar adalah menandakan bahawa standard Fair Trade yg ditetapkan oleh Persatuan serta piawaian antarabangsa telah dipenuhi.

Apabila pengguna membeli produk dari syarikat yang menyokong program ini serta mempunyai pengiktirafan Fair Trade akan memberi jaminan harga yg diperolehi oleh pengguna adalah adil, telus serta berpatutan dan sudah pasti syarikat pengeluar lebih rasa tanggungjawab terhadap wang yg dibelanjakan oleh pengguna.Minyak Zaitun Power - Palestin
Al'Ard - Palestine Organic Extra Virgin Olive Oil (POEVOO).

Diimport terus dari Palestin dengan acidity level 0.342 (Organic Extra Virgin) - Berkualiti TINGGI (Antara yang terbaik di dunia)

< RM90.00 sahaja >

(500ml = 980pcs Softgel 500mg jika ditukar kepada bentuk softgel)  Dapatkan minyak zaitun yang TULEN, dapatkan POEVOO


Emel : zaitunpalestin@gmail.com
SMS/Whatsapp    :  012.912.1760 (Asraf)


No comments:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda Di sini. Terima Kasih.